Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (4.48 secunde)
BAYERN MUNCHEN a invins BORUSSIA DORTMUND, SCOR 2-1, si a castigat LIGA CAMPIONILOR Formatia Bayern Munchen a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, in finala competitiei.
Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov ---------------- In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci).
Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi : ... Tribuna oficiala, sector VIP 250 locuri 3.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Mediop a ratat 3 ocazii mari, una dintr-o pozitie ideala, din situatie de 1 la 1 cu portarul Denis Rusu.
Tatarusanu - Manea, Balasa, Sapunaru (C), Bancu - Anton, Razvan Marin, Stanciu - Dragus, Chipciu, Tucudean In prima etapa a grupei, Romania a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, iar Serbia a invins Lituania, scor 1-0.Dupa etapa a doua Romania ocupa locul 3 in clasamamentul Grupei a 4-a, cu 2 puncte.
Totusi, la 1.900 de ani de la inaugurarea monumentului care poate inca aduce dovezi privitoare la originile noastre si inceputurile romanitatii, Liga Culturala Romana si Congresul Spiritualitatii Romanesti au avut rolul salvator pentru ca acest eveniment sa nu treaca neobservat si sa il readucem in atentia generatiilor de astazi, prea putin procupate de istorie si mult mai putin animate de sentimente patriotice.
Cateva zile mai tarziu, la 17 octombrie, celelalte tari din Liga Balcanica, adica Bulgaria, Grecia si Serbia, declara si ele razboi aceluiasi inamic. ... Contextul general al acestui razboi era dat de dorinta tarilor din Liga Balcanica de a cuceri teritorii ale Imperiului Otoman.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Duelul falitilor din Liga 1, castigat de ilfoveni Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 29-a Au marcatS Holzmann 41, Alghoul 89 Clinceni:
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. ... echipa, dar asta nu i-a impiedicat sa joace cel mai frumos fotbal. ... Daca in lotul lui Dinamo nu exista debutanti, Pandurii are sase jucatori care nu au facut cunostinta cu prima liga, Horvat, Neagu, R.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Fostul fotbalist Rodion Camataru a declarat, astazi, ca, tinand cont de faptul ca palmaresul Universitatii Craiova este acum in proprietatea lui Dinel Staicu si nu a lui Adrian Mititelu, noua echipa a orasului, care a primit un loc in Liga a II-a din partea AG a FRF, va fi de fapt vechea formatie, informeaza realitatea.net.
Asta pentru ca si clubul la care activa, Delta Tulcea, din Liga a II-a si FC Balotesti, din Liga a III-a au ignorat avertismentele meteo si au organizat un amical chiar la orele pranzului, cand afara nici nu se putea respira, dar sa se joace si fotbal.
In asteptarea verdictelor care le pot aduce retrogradarea din liga 1, dar si excluderea din UEFA Champions League, stelistii sunt aproape sa fie executati silit chiar de Clubul Sportiv al Armatei. Avocatul gruparii militare ii cere Tribunalului Bucuresti sa oblige Steaua sa plateasca aproximativ 3 milioane de lei.
google-analytics.com